ABDO Trainer Twist Za Trebušne Mišice z Ekspanderji za Prsni Koš

Apolyne

G1000107

Nov izdelek

ABDO Trainer Twist Za Trebušne Mišice z Ekspanderji za Prsni Koš Povečaj

Zdaj vam ABDO trainer twist za trebušne mišice lahko pomaga pridobiti čvrstejše, bolj seksi trebušnjake v samo 5 minut dnevno. Lahko se zasuka levo in desno za doseganje polnogibalnega treninga...

Več podatkov

48,74 €

Z DDV
6.97 kg

Dobava: predvidoma 5 - 10 delovnih dni

Zdaj vam ABDO trainer twist za trebušne mišice lahko pomaga pridobiti čvrstejše, bolj seksi trebušnjake v samo 5 minut dnevno. Lahko se zasuka levo in desno za doseganje polnogibalnega treninga za vaše trebušnjake.

Preprost za uporabo. Če se lahko gugate na gugalniku, potem lahko uporabljate tudi to napravo za učvrstitev osrednjega dela in izgubo centimetrov v pasu. Preprosto sprostite zatič in že se lahko zasukate iz ene strani na drugo in trenirate, ter zmanjšate obseg pasu. Zagotavlja eno izmed najbolj popolnih vaj za trebušnjake na kompaktni napravi. Skrivnost je v učinkovitosti vaje s tehnologijo, ki jo uporablja. Zagotavlja upor pri spuščanju in dviganju. To zagotavlja dvojni vpliv v polovičnem času.

Pri tej napravi ne boste v skrbeh zaradi napenjanja vratu in hrbta, da bi dobili dobre trebušnjake. Naslon za hrbet podpira vašo glavo in vrat, medtem ko se gugate in s tem zmanjša napenjanje. Paket vsebuje komplet ekspanderjev za prsni koš.

Vsebuje:

  • ABDO trainer twist
  • Navodila za montažo
  • Ekspanderji / Elastični trakovi
  • DVD in vodnik prehrane nista vključena

www.abdotrainer.com


Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Copati za Tek BTK

Ali radi tečete? Poznate novo tehniko, znano kot barefoot running ('bosi tek')? S copati za tek BTK se lahko ukvarjate s svojim najljubšim športom, brez pritiska klasičnih copat. Odkrijte novi...
Path: > > ABDO Trainer Twist Za Trebušne Mišice z Ekspanderji za Prsni Koš