Ovitek za iPhone v obliki peciva z vonjem

Gadget and Gifts

H3525123

Nov izdelek

Ovitek za iPhone v obliki peciva z vonjem ceneje. Dobro zaščiti tvoj iphone 4g/4s s tem posebnim ovitkom v obliki peciva, ki je izdelan iz penaste gume in oddaja nežen vonj po pecivu. To je...

Več podatkov

3,78 €

Z DDV
0.06 kg

Dobava: predvidoma 5 - 10 delovnih dni

Ovitek za iPhone v obliki peciva z vonjem ceneje. Dobro zaščiti tvoj iphone 4g/4s s tem posebnim ovitkom v obliki peciva, ki je izdelan iz penaste gume in oddaja nežen vonj po pecivu. To je neverjetno, a hkrati resnično! Poleg tega se ta pokrovček za iPhone popolnoma prilega tvojemu telefonu!

Brez dvoma je to nov izviren izum za Applovega ljubljenčka, iPhone 4g/4s, ki se poleg dizajna in videza ponaša z vonjem po pecivu in je drugačen na otip - je mehkejši, bolje oblazinjen, ščiti pa kot še nikoli. Vse to zaradi gumijaste sestave.

K vam bo prišel v kartonasti darilni škatli, kot bi ga pravkar poslali iz slaščičarne. Poleg tega, da nudi zaščito, omogoča dostop do vseh vhodov iPhona 4g/4s, saj ima odprtino za vse gumbe in fotoaparat, zato je njegova uporaba enostavna. Na voljo v različnih pekarskih izvedbah, ki jih pošljemo naključno, glede na razpoložljivost.

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Blazina Pizza Gadget and Gifts

Presenetite vse z izvirno blazino Pizza Gadget and Gifts!Mehka in žametna na dotikIzdelana iz poliestra (100 %)Ročno pranjeMere pribl. (premer x višina): 30 x...
Path: > > Ovitek za iPhone v obliki peciva z vonjem