Popravni Vložki Dr Gem

Dr Gem

Nov izdelek

Popravni Vložki Dr Gem Povečaj

Izboljšajte zdravje svojih stopal z uporabnimi popravnimi vložki Dr Gem! Vložki izboljšajo vašo držo, stabilnost in ravnotežje med hojo, tekom in stanjem. Ortopedski vložki zmanjšujejo...

Več podatkov

7,30 €

Z DDV

Dobava: predvidoma 5 - 10 delovnih dni

Ni Bonus točk za ta izdelek.

Izboljšajte zdravje svojih stopal z uporabnimi popravnimi vložki Dr Gem! Vložki izboljšajo vašo držo, stabilnost in ravnotežje med hojo, tekom in stanjem. Ortopedski vložki zmanjšujejo neprijetne vonjave zahvaljujoč antibakterijski zaščiti. Vložki so izdelani iz fleksibilne in obstojne plastike, imajo pa tudi luknje za prezračevanje. Vsebujejo: 2 osnovna vložka, 6 zaobljenih pripomočkov, 2 pripomočka z masažnimi točkami, 8 luknjic z zanko in kljukico za prilagajanje in navodila za uporabo.

www.drgemsole.com Vložki so zasnovani in primerni za področje med peto in sredino noge (ne seže do nožnih prstov kot običajni vložki). Približna dolžina na velikost: S: 16 cm (36 do 38) M: 16,5 cm (38 do 40) L: 17 cm (40 do 42) XL: 17,5 cm (42 do 44) XXL: 18 cm (44 do 46)

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Obliži Za Stopala Dr Gem Detox

Danes vam predstavljamo obliže za stopala Dr Gem detox! Vsebujejo kombinacijo naravnih substanc, ki so odlične za odstranjevanje toksinov, medtem ko spite. Vsak paket vsebuje 10 terapevtskih...
Path: > > Popravni Vložki Dr Gem
Accept

Spletno mesto uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo naše spletne strani potrjujete, da se z njihovo uporabo strinjate.