Avtomat za žvečilne gumije 13 cm 25 g

Junior Knows

H3515101

Nov izdelek

Avtomat za žvečilne gumije 13 cm 25 g Povečaj

Avtomat za žvečilne gumije ceneje. Postrezite žvečilne gumije ali druge sladkarije z našim avtomatom za žvečilne gumije velikosti 13 cm in teže 25 g. Ta avtomat edinstveno popestri vašo...

Več podatkov

5,06 €

Z DDV
0.08 kg

Dobava: predvidoma 5 - 10 delovnih dni

Ni Bonus točk za ta izdelek.

Avtomat za žvečilne gumije ceneje. Postrezite žvečilne gumije ali druge sladkarije z našim avtomatom za žvečilne gumije velikosti 13 cm in teže 25 g. Ta avtomat edinstveno popestri vašo pisalno mizo. Zdaj lahko kupite dozirnik za kroglice, v katerih se skrivajo žvečilni gumiji. Pri tem modelu ne potrebujete kovancev, kroglica bo padla ven ob pritisku na ročko.

Ko boste pojedli vse sladkarije, preprosto odvijete pokrov in dozirnik ponovno napolnite z žvečilnimi gumiji ali bonboni. Avtomat GumBall Mini lahko uporabljate tudi kot hranilnik. Zagotovite si svojega še danes in ga podarite najmlajšim družinskim članom.

V naši spletni trgovini vam ob naročilu 12 kosov brezplačno priložimo promocijsko stojalo za prodajna mesta. Na voljo so vam 3 različni modeli, ki jih pošljemo naključno glede na razpoložljivost.

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Avtomat za žvečilne gumije 22 cm 88 g

Avtomat za žvečilne gumije ceneje.  Če iščete darilo za otroka, ste naleteli na pravo mesto. S tem avtomatom za žvečilne gumije velikosti 22 cm in teže 88 g boste lahko presenetili...
Path: > > Avtomat za žvečilne gumije 13 cm 25 g