Serum iz kačjega strupa 30 ml

Primizima

F0520119

Nov izdelek

Serum iz kačjega strupa 30 ml Povečaj

Serum iz kačjega strupa ceneje. Proti gubam. Kače s svojim strupom onesposobijo mišice, zato lažje ulovijo plen. Serum iz kačjega strupa vaših mišic ne bo onesposobil, temveč bo reguliral...

Več podatkov

26,57 €

Z DDV
0.09 kg

Dobava: predvidoma 5 - 10 delovnih dni

Serum iz kačjega strupa ceneje. Proti gubam. Kače s svojim strupom onesposobijo mišice, zato lažje ulovijo plen. Serum iz kačjega strupa vaših mišic ne bo onesposobil, temveč bo reguliral krčenje obraznih mišic, da se zaradi njih izrazne gube ne bodo več poglabljale.

Serum iz kačjega strupa je spremenil svet kozmetike. Najprej je v ZDA požel neverjeten uspeh, saj je bilo tam prodanih več kot milijon kosov, filmske zvezde pa so priznale, da ga uporabljajo tudi same, saj poskrbi za takojšnji lifting. Zdaj je na boljo tudi v Evropi.

V novi formuli so naslednje učinkovine, ki bodo pomladile vašo kožo: aloe vera, olje muškatne vrtnice, olivno olje in maslo morskega psa. Izrazne gube na vratu in obrazu s časom postanejo zelo opazne, se poglobijo in na koži ostanejo za vedno. To so zlasti gube med obrvmi, v okolici ust in oči, ki nastanejo zaradi pogostega premikanja obraznih mišic.

Izdelano v Španiji.

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Blazina za Vrat z Antistresnimi Mikrokroglicami

Ne zamudite priložnosti in kupite zdaj blazino za vrat z antistresnimi mikrokroglicami! Sprostite svoj vrat in znebite se nakopičenega stresa, medtem ko gledate televizijo ali berete...
Path: > > Serum iz kačjega strupa 30 ml