Preprost ročaj za kopalnico

Oh My Home

D1000103

Nov izdelek

Preprost ročaj za kopalnico Povečaj

Varnostni ročaj | Videno na TV ceneje. To je prenosni ročaj, ki se prisesa na vse ravne površine. Z njim se lažje premikamo, zato je namenjen zlasti osebam, ki se težje premikajo. Ta...

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

4,32 €

Z DDV
0.32 kg

Dobavljivost preveri na info@spletnibazar.si

Ni Bonus točk za ta izdelek.

Varnostni ročaj | Videno na TV ceneje. To je prenosni ročaj, ki se prisesa na vse ravne površine. Z njim se lažje premikamo, zato je namenjen zlasti osebam, ki se težje premikajo. Ta revolucionaren izdelek je vaša dodatna roka. Na vse površine jo namestimo že v nekaj sekundah, in to brez vijakov ali vrtanja lukenj.

Uporaba je zelo enostavna, enostavno ga prislonimo na ravno površino, ki mora biti gladka in čista, sprostimo varnostna gumba in ročaj je pripravljen za uporabo. Razveselili se ga bodo tisti, ki jih mučijo bolečine v hrbtenici, saj se bodo zdaj brez težav usedli ali vstali.

Ta ročaj s priseski nudi dober oprijem in povsod ga lahko vzamete s seboj. Zdaj se boste lažje kopali, saj bo vstajanje iz kadi tako preprosto, kot še nikoli prej. Ob vstopu v kopalno kad ne boste izgubili ravnotežja. Vse to vam nudi ročaj get-a-grip.

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Brezžični Alarm Za Vrata In Okna

Kupite neverjetni brezžični alarm za vrata in okna takoj in zaščitite svoj dom pred vsiljivci! Deluje s pomočjo magnetizma. Aktivira se takrat, ko se vrata ali okna odprejo, dva dela z magneti...
Path: > > Preprost ročaj za kopalnico