Speed Unlimited Energijska Pijača

B0510111

Nov izdelek

Speed Unlimited Energijska Pijača Povečaj

Enegijska pijača Speed Unlimited za 25 % izboljša fizično vzdržljivost in pomaga pri hitrejšem okrevanju. Iz organizma odstrani strupe, kot sta tobak in alkohol. Stimulira ožilje in osrednji...

Več podatkov

0,52 €

Z DDV
0.27 kg

Dobava: predvidoma 5 - 10 delovnih dni

Enegijska pijača Speed Unlimited za 25 % izboljša fizično vzdržljivost in pomaga pri hitrejšem okrevanju. Iz organizma odstrani strupe, kot sta tobak in alkohol. Stimulira ožilje in osrednji živčni sistem. Zaradi naravnega kofeina sestavine začnejo delovati zelo hitro.

Sestavine:

Energijska vrednost / energija: Izvira iz ogljikovih hidratov (saharoze in glukoze). To je najboljši vir energije za fizične napore, saj se preprosti sladkorji metabolizirajo takoj.

Tavrin: Nevrotransmiter z razstrupljevalnim učinkom okrepi kardiovaskularni sistem, deluje kot esencialna aminokislina, ki pomaga nadoknaditi izgubljeno energijo v mišicah.

Kofein: Psihostimulans, ki odpravi zaspanost in občutek utrujenost. Razširi žile in aktivira živčni sistem. Spodbuja izločanje adrenalina, ki pomaga pri izgorevanju maščob in glikogena ter izločanju energije.

Izvleček osata: Naravno barvilo in aroma za živila.

Vitamini iz skupine B: Spodbujajo pretvorbo ogljikovih hidratov v glukozo, iz katere telo dobi energijo. Pomagajo pri vnosu alkohola, preprečujejo mačka in izboljšajo fizično in psihično kondicijo:

C.vitamin, kalcijev pantotenat in biotin: Skupaj z ogljikovim dioksidom tvorijo celoto te pijače.

 

www.speed-unlimited.com.ar

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Popoln Fitness Trenažer Abdo Crunch

Preizkusite ta popoln fitness trenažer Abdo Crunch zdaj! Uporabljate ga lahko za različne dele telesa istočasno: trebušne mišice, hrbet, rame, prsa, bicepse, tricepse, zadnjico, boke... Mere:...
Path: > > Speed Unlimited Energijska Pijača