Just Up Gym Ekspander za Raztezanje Prsnega Koša

Apolyne

G0500137

Nov izdelek

Just Up Gym Ekspander za Raztezanje Prsnega Koša Povečaj

Ta revolucionaren ekspander za raztezanje prnega koša Just Up Gym je ustvarila ameriška vojska (Navy Seals). Vaje z vzmetmi so mnogo boljše od običajnih vaj za moč, ker lažje krepimo...

Več podatkov

37,77 €

Z DDV
1.49 kg

Dobava: predvidoma 5 - 10 delovnih dni

Ta revolucionaren ekspander za raztezanje prnega koša Just Up Gym je ustvarila ameriška vojska (Navy Seals). Vaje z vzmetmi so mnogo boljše od običajnih vaj za moč, ker lažje krepimo funkcionalno moč in izboljšamo upogljivost, ravnotežje in stabilnost trupa. Trening z vzmetmi je postal najbolj priljubljen funkcionalen trening pri elitnih enotah oboroženih sil ZDA.

Just Gym Up je odlična rešitev tudi za fitness klube in športne dvorane, ki potrebujejo sistem z vzmetmi za supinsko in individualno vadbo.

Just Gym Up je izdelan tako, da je primeren za intenzivno uporabo. Material: zelo odporen in vzdržljiv najlon. Ima 2 ergonomska ročaja iz trde gume za udobno vadbo. Poleg vsakega pripomočka Just Gym Up prejmete navodila za uporabo z vajami in prenosno torbo.

www.justupgym.com

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Copati za Tek BTK

Ali radi tečete? Poznate novo tehniko, znano kot barefoot running ('bosi tek')? S copati za tek BTK se lahko ukvarjate s svojim najljubšim športom, brez pritiska klasičnih copat. Odkrijte novi...
Path: > > Just Up Gym Ekspander za Raztezanje Prsnega Koša