3 v 1 Sit Cool | Zložljiv Stol, Termalna Torba in Nahrbtnik

Thermic Dynamics

H1000118

Nov izdelek

3 v 1 Sit Cool | Zložljiv Stol, Termalna Torba in Nahrbtnik Povečaj

3 v 1 Sit Cool | Zložljiv Stol, Termalna Torba in Nahrbtnik. Predstavljamo vam 3 v 1 Sit Cool! 3 v 1 Sit Cool modni zložljiv stol, ki ga lahko uporabljate tudi kot termalno torbo in nahrbtnik. 3 v...

Več podatkov

26,71 €

Z DDV
1.93 kg

Dobava: predvidoma 5 - 10 delovnih dni

3 v 1 Sit Cool | Zložljiv Stol, Termalna Torba in Nahrbtnik. Predstavljamo vam 3 v 1 Sit Cool! 3 v 1 Sit Cool modni zložljiv stol, ki ga lahko uporabljate tudi kot termalno torbo in nahrbtnik. 3 v 1 Sit Cool je idealen za izlete, kampiranje, za na plažo ali bazen, itd.

3 v 1 Sit Cool je iz odporne kovinske strukture z oblazinjenim sedežem. 3 v 1 Sit Cool vam na majhnem prostoru zagotavlja veliko udobja. 3 v 1 Sit Cool je visok 40 cm.

Termalna torba-hladilnik vam omogoča, da vaše pločevinke ostanejo hladne več ur. 3 v 1 Sit Cool ima dovolj prostora za 18 pločevink pijače ali nekaj steklenic 1,5L/2L. Poleg tega nahrbtnik predstavljajo dva dodatna žepa, ki sta odlična za shranjevanje vaših kartic in denarja ali kakšnih naprav, kot so mobilni telefon, tablica ali celo majhne revije.

Prenašanje 3 v 1 Sit Cool-a je zelo preprosto. 3 v 1 Sit Cool ima dva oblazinjena pasova za nošenje na vašem hrbtu in malo držalo, če vam je ljubša nošnja le v eni roki.

www.sitcool.com

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Električni Micatermični Kamin Eco Class Heaters EF 1200W

Iščete električni grelnik, ki bo kombinacija elegance in visoke učinkovitosti? Električni micatermični kamin Eco Class Heaters EF 1200W je neverjeten samostoječi električni kamin s pobarvanim...
Path: > > 3 v 1 Sit Cool | Zložljiv Stol, Termalna Torba in Nahrbtnik