Leteči Lampijon v Obliki Srca

Romantic Items

H3525230

Nov izdelek

Leteči Lampijon v Obliki Srca Povečaj

Zaradi svoje izvirnosti, so lani lampijoni želja oz. leteče luči postali najbolj iskani predmeti ali ideje za poroko. Navdušeni boste nad to alternativo ognjemetu za posebno priložnost, saj so...

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

4,04 €

Z DDV
0.07 kg

Dobavljivost preveri na info@spletnibazar.si

Zaradi svoje izvirnosti, so lani lampijoni želja oz. leteče luči postali najbolj iskani predmeti ali ideje za poroko. Navdušeni boste nad to alternativo ognjemetu za posebno priložnost, saj so lampijončki ugodnejši in varnejši, poleg tega pa na njih stavi na stotine parov iz Združenega kraljestva, Azije in Evrope, saj so zelo cool.

Običajno lampijone želja ali leteče luči uporabljajo v Aziji na praznovanjih in festivalih. Veliko ljudi spusti luči, kar simbolizira osvoboditev njihovih želja in pričakovanj, skrbi in celo težav, vseh pričakovanj in dobrih želja za prihodnost.

Luči želja so 99-odstotno biološko razgradljive, nevnetljive, varne in enostavne za uporabo. Izdelane so iz bambusa in riževega papirja. Ustvarijo presenetljiv vizualen učinek, ki poskrbi za zabavo in osuplost na vsaki posebni priložnosti. Predstavljaj si, da spuščaš na stotine lampijonov v nebo, ki ti osvetlijo poroko ob izhodu iz cerkve ali na plaži, v gorah ... Vse prepuščamo tvoji domišljiji in izvirnosti svatov.

Vse kar moraš narediti je to, da prižgeš gorivo in počakaš, da se lampijon napolni z vročim zrakom, nato pa pustiš, da luč želja poleti.

Približna velikost je 85 cm. Izdelku je priložena pritrdilna vrv. na voljo v rdeči in beli barvi, ki jo pošljemo naključno, glede na razpoložljivost.

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Gumijasti Rački Nevesta in Ženin

Gumijasti rački nevesta in ženin sta izvirno in zabavno darilo, ki preseneti vašega partnerja ob posebnih priložnostih. Poleg tega sta odlični igrači za otroke, ki se lahko igrajo z njima v...
Path: > > Leteči Lampijon v Obliki Srca