Sun UVA Porjavitveni Losjon brez SPF 200 ml

Sun Uva

F0520249

Nov izdelek

Sun UVA Porjavitveni Losjon brez SPF 200 ml Povečaj

Sun-UVA Porjaviteni Losjon SPF 200 ml. Sun-UVA porjavitveni losjon je porjavitvena emulzija, ki ne vsebuje olja in je brez SPF, ki aktivira melanin. Sun-UVA porjavitveni losjon je idealen tako za...

Več podatkov

7,77 €

Z DDV
0.23 kg

Dobava: predvidoma 5 - 10 delovnih dni

Sun-UVA Porjaviteni Losjon SPF 200 ml. Sun-UVA porjavitveni losjon je porjavitvena emulzija, ki ne vsebuje olja in je brez SPF, ki aktivira melanin. Sun-UVA porjavitveni losjon je idealen tako za porjavelo kožo kot za normalno in občutljivo kožo, ko se aktivirajo melanociti na koži in rdečica izgine. Kozmetični izdelek za zunanjo uporabo. Sun-UVA ni testiran na živalih in ga hranimo daleč od otrok.

Priporočila: Kljub uporabi sredstev za zaščito pred soncem, se ne zadržujte na soncu dolgo časa. Pretirana izpostavljenost soncu je lahko nevarna za zdravje. Nanesite Sun-UVA preden se izpostavite soncu. Da zagotovite zaščito, redno nanesite izdelek.

Način uporabe: Pred uporabo pretresti. Sun-UVA porjavitveni losjon nanesite z nežno masažo, dokler se popolnoma ne vpije.

 

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Sun Uva Krema za sončenje SPF30 200 ml

Sun Uva krema za sončenje je ultra hitra porjavitvena krema brez olja, ki aktivira melanin z zaščitnim faktorjem 30. Sun Uva krema za sončenje je idealna za vse vrste kože in aktivira...
Path: > > Sun UVA Porjavitveni Losjon brez SPF 200 ml