Termoaktiven Gel proti Celulitu Sudatone 500 ml

Sudatone

F0520240

Nov izdelek

Termoaktiven Gel proti Celulitu Sudatone 500 ml Povečaj

Sudatone je profesionaleni gel krema, ki omogoča optimalno vpijanje svojih aktivnih sestavin za hitre in neverjetne rezultate s pomočjo potenja pri odpravi lokaliziranega celulita ali pri...

Več podatkov

27,35 €

Z DDV
0.58 kg

Dobava: predvidoma 5 - 10 delovnih dni

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 točk zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 2 točk ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,60 €.

Sudatone je profesionaleni gel krema, ki omogoča optimalno vpijanje svojih aktivnih sestavin za hitre in neverjetne rezultate s pomočjo potenja pri odpravi lokaliziranega celulita ali pri debelosti.

Način uporabe: Nanesite z nežno masažo.

Pomembno opozorilo: Pred uporabo izdelek preizkusite zaradi občutljivosti na sestavine, ki lahko povzročijo rdečico in v nekaterih primerih, odvisno od tipa kože, tudi srbenje. Učinki bodo izginili v kratkem času.

Kozmetični izdelek, ki je namenjen zunanji uporabi. Sudatone ni bil testiran na živalih. Hranite izven dosega otrok. Termoaktiven gel proti celulitu Sudatone ima vsebino 500 ml.

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Termoaktivna Krema proti Celulitu Sudatone 500 ml

Sudatone je anticelulitna masažna krema z aktivnimi, učinkovitimi in pomirjajočimi sestavinami.Enkraten toplotni učinek aktivira izmenjavo med kožnim tkivom, ki absorbira aktivne sestavine in...
Path: > > Termoaktiven Gel proti Celulitu Sudatone 500 ml