Drog za Dvigovanje Telesa Muscles Up!

Apolyne

G2000114

Nov izdelek

Drog za Dvigovanje Telesa Muscles Up! Povečaj

Drog za dvigovanje telesa Muscles Up! je enostaven za uporabo ter poceni. Je lahek in prenosljiv, primeren za telovadbo doma. Za okrepitev in oblikovanje vašega telesa. Drog pomaga pri utrjevanju in...

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

16,24 €

Z DDV
2.05 kg

Dobavljivost preveri na info@spletnibazar.si

Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 1 točko zvestobe. Vaša košarica bo dobila skupaj 1 točko ki se jih lahko zamenja za kupon v vrednosti 0,30 €.

Drog za dvigovanje telesa Muscles Up! je enostaven za uporabo ter poceni. Je lahek in prenosljiv, primeren za telovadbo doma. Za okrepitev in oblikovanje vašega telesa. Drog pomaga pri utrjevanju in okrepitvi bicepsov, tricepsov, prsi, hrbta, ram in trebušnjakov.

Izdelan je iz odpornega jekla in vsebuje gumijaste ročaje, ki zagotavljajo dober oprijem med vsako vadbo. Enostaven je za prenašanje. Okrepite vaše noge, zadnjico, tricepse, hrbet in ostale mišice.

www.muscles-up.com

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

Copati za Tek BTK

Ali radi tečete? Poznate novo tehniko, znano kot barefoot running ('bosi tek')? S copati za tek BTK se lahko ukvarjate s svojim najljubšim športom, brez pritiska klasičnih copat. Odkrijte novi...
Path: > > Drog za Dvigovanje Telesa Muscles Up!