Toaletni papir z bankovci za 100 evrov

Gadget and Gifts

H0500108

Nov izdelek

Toaletni papir z bankovci za 100 evrov Povečaj

Toaletni papir z bankovci za 100 evrov ceneje. Vsi vemo, kako globoko v krizi smo, ampak kaj imamo od tega, da zjutraj vstanemo in gremo zvečer spat s črnimi mislimi? Predstavljamo ti gadget, s...

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

2,99 €

z DDV

Toaletni papir z bankovci za 100 evrov ceneje. Vsi vemo, kako globoko v krizi smo, ampak kaj imamo od tega, da zjutraj vstanemo in gremo zvečer spat s črnimi mislimi? Predstavljamo ti gadget, s katerim boš na krizo gledal s smislom za humor. Naj ti ta priložnost ne uide, izkoristi našo ponudbo in si začni brisati rit s tem mehkim toaletnim papirjem, na katerem so vtisnjeni barvni bankovci za 100 evrov.
To je alternativni način za rokovanje z zelenimi bankovci, ki vedno težje najdejo pot v našo denarnico. Zdaj jih boš lahko trošil, kakor te bo volja, in to brez slabe vesti. Veliko ved nas uči, kako zdravilno je, če razmišljamo o pozitivnih stvareh, saj nam bo to na koncu prineslo srečo. Zdaj se boš vsakič, ko te bo prijelo na potrebo, spomnil, da si v bistvu nesramno bogat in da te obkroža denar ... pa čeprav to ne bo res! Morda bo ta terapija poskrbela za to, da se bo uresničila ljudska modrost, ki pravi, da denar prvilači denar.

Ob nakupu 18 kosov brezplačno priložimo promocijsko stojalo za prodajna mesta.